FORGOT YOUR DETAILS?

JANOME HD523 EASY JEANS

Opis

Janome Easy Jeans Heavy Duty 523 je šivaći stroj koji je jednostavan za korištenje s ojačanom strukturom i metalnim komponentama.

Snažna konstrukcija u Janome HD523 dio je serije teških strojeva koji su jaki, izdržljivi i pouzdani. A to je zbog metalnog tijela (ne samo ruke stroja), metalnih komponenti i iznimno izdržljivog kućišta modeli s najdužim vijekom trajanja.

Svaki dan šivajte koliko god želite s Janome HD523

Rukovanje šivaćim strojem Janome Heavy Duty 523 vrlo je jednostavno zahvaljujući čitljivim i praktično instaliranim gumbima i funkcijama koje olakšavaju i poboljšavaju šivanje. Na primjer, ugrađeni uvlakač konca (potrebno je nekoliko sekundi da se provuče kroz ušicu igle), praktičan rezač konca sa bočne strane (ne morate svaki put koristiti škare za rezanje konca), LED osvjetljenje radnog područja ili brzopromjenjivi sistem stopica koji vam omogućuje brzu promjenu stopica bez odvijaća.

Kontrola pritiska stopice za šivanje

Jedna od najvažnijih osobina šivaćeg stroja Janome Easy Jeans Heavy Duty 523 je podesivi, trostupanjski pritisak stopice za šivanje, koji će vam pomoći da postignete savršene šavove na bilo kojoj tkanini. Kada šivate rastezljivo, stroj neće nakupljati elastičnu tkaninu. Također nije važno šijete li tanke, vrlo osjetljive tkanine, tkanine različitih debljina i elastičnosti, kožu ili višeslojne traperice. Zahvaljujući ovoj funkciji šivanje je ne samo lakše (stroj bez problema povlaći materijale), već daje i više estetskih rezultata (šav je lijep i nema traga transportera na materijalu).

Uživajte u prekrasnim šavovima uz Janome Heavy Duty 523

Šivaći stroj Janome HD523 opremljen je sa 23 najvažnija programa uboda, a to su ravni bod, cik-cak bod, overlock bod, slijepi bod, trostruki bod za pojačanje ili elastični bod, te ukrasno šivanje i poluautomatsko (četverostupansko) šivanje rupica. Sve dostupne programe šavova možete prilagoditi duljini i širini šavova i jednostavno ih prilagoditi svojim potrebama. Uz pomoć šavova iz stroja Janome HD523 možete jednostavno ne samo šivati ​​- vezati nekoliko elemenata tkanine zajedno, već i ukrašavati tkanine. Osim toga, ovaj model stroja ima mogućnost šivanja s dvostrukom iglom. Zahvaljujući tome, donji dio ili rukave lako možete upotpuniti elastičnim pletivima, haljinama ili majicama.

TOP